Opocot

Assalamualaikum..hahax..tajok gampang
juz nak bagitau ramai yg terkejut...pasal tarikh kluar result..
ye lah..dah kecoh ura2 kluar 22/3 nie..dah ambik cuti keje siap dah alih2 kementrian announce 21/3
aiyo..
hari tu cikgu2 skola aku pown ada cakap 22..apsal tukar ntah la..tetibe...
gambar nie kat page blog aku pown ade...saje tag rmai2...huh..ramai yg like/share...hahax
nway...kemntrian buat check guna sms pown boleh sgt berguna... *pandai dorang cari duit*

pe2 pown kepada member2, rakan2, cikgu2, sume2 yg ade kait ngan aku penah jumpa ke x..halalkan lah ape2 saja yg aku terambik or segaja ambik..ambik ilmu, ambik buku, ambik ubat pensel...halalkan erk *dah nak kluar result baru mintak halalkan, hampeh*

amin....dan..doakan kejayaan aku ye sume....smoga korg pown memperoleh kejayaan dunia dan akhirat juga..amin ya rabbal alamin...

1 comments:

cendol said...

smoge result yg terbaeekkk!