Cinta Member2 ku...

 
Soal hati dan perasaan, x boleh buat main2. Selalu kita dengar ayat2 jiwang mcm cinta lahir dari hati dan sebagainya. Ayat 2 btol n patot dipikir2kan. Bukan ape, aku cume terdetik nk tulis pasal nie pown sbb mmber2 aku ar... aku pening ngan diorang.
Bile org len ade awek, dorg pown dengan murahnya menjual diri dan harga diri dorg kat prompuan. Mgorat prompuan 2, mgorat prompuan nie, btol kew sume 2 cinta. X kesah larh law orang lain dah ade pasangan, baby, anje, makwe, awek, n sebagainya.
Ini bile org len ade awek, kite pon berpusu2 nk cari awek. Sampai yg baru kenal 2-3 ari pown dah nk couple.Nanti bile dah kene main ngan playgirl baru nk mnyesal. Baru nk perkena sume pompuan mcm mane pompuan pernah kenekan die. Sebenarnye nie bukan salah pompuan 2 jew, mmg ptot org yg mcm nie dikenakan biar sedar skit. CINTA LAHIR DARI HATI, x pyah nk cari merata-rata. X keliling dunia pown bleh jumpa. Asalkan jgan terlalu bodoh menjual hargadiri dengan lelongan yang semurah-murahnya. Malah, mmber2 aku ade yang bukan lelong jew, bida diri sendiri pown ade. Dok mengayat pompuan ramai-ramai keliling pinggang. Baru kenal sejam dah menarik atas motor, raba sana, raba sini. Bila rahsia dah terbongkar, masing2 salahkan org lain, kononnya die yg nk dulu.
Memburukkan keadaan lagi bile pompuan yang dicari adalah awek orang. Fuhhh...mase tulah kate2 kesat n menakotkan seperti "siap ko lepaz nie", "berani ko nk cube awek aku", "ko tunggu kat tempat ltak moto balik sekolah nanti", "siap larh ko ptg nie kat pdg aku bwak member aku ramai2", "kalau jantan 1 lawan 1 larh" dan banyak agy.
Time nie larh nk cari mmber nk backup diri yg sememangnya bersalah tu.
Ade jugak mmber aku yg bercinta bagai nk rak, bile putus jew saling mmbenci, ajak mmber yg len sroh benci kat die jgak. Xkan dah rasa buang mcm 2 jew??? Sbnarnya nie larh msalah kalau bercinta waktu remaja. Bila putus konflik mesti berlaku. Jarang jumpa putus yang secara baik2.
Tapi yang merunsingkan aku, baru jew putus dah ade pakwe baru, mungkin die akan bagi alasan lelaki 2 yang ayat dulu, tp nmpak saje yg die 2 kemarok cinta, baru putus dah nk couple ngan orang len. Tringat kate2 mmber2 aku, "KURANG KASIH SAYANG KEW???" sampai nk sentiasa dalam keadaan yang mempunyai pasangan.
 Malas nk ulas bnyak2, nie pown aku dah sure pasti ade mmber2 aku yang dah terasa. Tapi bagi aku ini teguran berasas. Untuk jadikan panduan tok tros bertahan di hari ini dan tros melangkah di hari esok. Kepada mmber2 yang ditegor sinis di sini, maaf kupinta. Semua ni nurkilan daripada aku yang rasa ada yang tidak kena. Ape2 pown. aku sure, sape makan cili die terasa pedas, so.....x reti2 lagi, pegi larh minum air hilangkan pedas. Kalau die yang buat, pasti terasa teguran sinis nie, jadi, faham2 larh, ubah cara pemikiran anda!

2 comments:

huhuhuhu...panas2...
kalah blog aku cm ni...
tp x trase pon..mungkin..
boya merah 2 trasa la kot
hahahaha

Shah said...

hahahax...memang pasti trase punye buaya 2, huhuhux....