Follower

argghh.....aku benci...rasa nak penyepak je...sape cari pasal on the spot aku sepak sbb aku btol2 tgah panas hati..apsal follower list aku xkuar pape...sape yg arif lagi bijaksana plez help me..aku dah discover mcm2 blog, search kat google...jwpan dye lebih kurang je, kejap je tu..nanti okey la, aku pon jadi mcm tu jgak, nnti okey la tu...law korg komen mcm tu kat aku, kepala hotak korg..grrrr...aku tgah bngang nie....
ade org dah tnye..blog nie na follow cam ne..sial kan...x kesah ar...aku na boh gambar nie..korg klik la law na follow..law malaih sgt like fb fanpage je sng...

13 comments:

izamin said...

cer tkn refresh banyak2 kali..

memang macam gitu lah . Blogger ada masalah letewww -,- harap bersabar .

wait n see. hee. prnah juga terjadi :)

nurImani said...
This comment has been removed by the author.
Shah said...

@Izamin..refresh berjuta kali pon same jgak hasilnye...

Shah said...

@Siti Nurazlinda
hah..aku da ilang saba da nie...xbley na bsaba da..argghhhh...

Shah said...

@Allya Syahirah Riff
yurp..itu je yg mampu aku wat skang nie kan...

Shah said...

@nurImani
nie bkan masalah google chrome ke ape..masalah nye blog org len kluar je..blog nie yg mau na kuar2 pown..bukak la gune IE ke Mozila ke..same je...

berminat nak jadi pengiklan? send me email please.

tasseri_ent[at]yahoo.com

TQ

This comment has been removed by the author.

gmbr dh brkurang..sori,,sbb link sya mmng x bleh nk tukar..tpi entry n tjok okay...

http://belogcikamirah.blogspot.com/2011/10/assalamualaikum.html

uit dear
sabarlah
jangan la berkasar dengan readers

x menang...huhuhu...
thniah kpda yg mnang...