Bila Kami Jadi Budak Kembali

hmm....bkan lah gune mesin mase 'doraemon' atau pengembara masa katon 'phineas and ferb' na blek ke mase kecik2...tp cume jadi dak kecik maen R/C...heli remote control...eh, nanti kejap, jgn na glak je...heli nie org besar pon men tau...heli bukan mainan budak2 au..kat situ pon ade tulis 14++..maknenye tujuh belas pown bley men la...agipon heli r/c ni sbnrnye hobi~~~
ni la heli nye..sbelah kanan tu..yg ijau tu Nazrin pnye...yg kiri tu yg da bengkok2 tu aku pnye..ktorg men kat tekah je~~huhux...yg merah bawah ni cawan pnye...heli nie kan..bez main...but kalau jatuh lagi bez..hahax~~lain heli lain cara handling..remote pown lain...lain kan, ce tgok gambar...pastu bateri pown lain...cume bateri remote je same..8 biji bateri AA...







so  ari  tu ktorg main heli kat tekah..tiga org je..sbelum tu jumaat lepas nye penah main jgak..tiga org jugak but nazrin xde, tp ade aku, iwan ngan ikmal..nazrin xjoin pown...heli nie kalau ramai bez la main...leh lumba...piu...piuu...hahax~~~ so gambar2 sekitar ari tu yg kami main  aku selitkan skali...tgok lah...









7 comments:

Boleh jadi geng heli ni... :)

Aziemah A's said...

wahh . best tau maen helikopter :D

sinji hara said...

wow..ajar men..^_^..

Shah said...

@ChiLaBaey's Spot
jom2..men heli skali..hahax~~

Shah said...

@Aziemah A's
opkos la bez~~ ;)

Shah said...

@sinji hara
sng je men dye...tolak atas bawah...tolak kiri kanan~~tu je.. pedal laju satu lagi..law pakar control aligment dye...

aku_fynaz said...

saya men hely ni...ta terbang tgi..
last2 give up...haha selamat dduk dlm almari...