Enpon Rosak...!

Td kami g mandi sungai ngan member....ngan cucie, ikmal, wan, rafiq, faris n ustad(la sgt)...kitorg mandi kat burmese...dyorg bwak g tempat air dlam plak...perghh...mmg pikir due tige kali na mandi kew x...tp mandi la jgak but xbrani na g tgah2, nampak cam dlam jew...kami nie dah la pendek...huhux~~xpandai swim plak tu...suddenly na jdikan cite ujan turun... law dah turun tu tau pew maknenye? maknenye jgn mandi dah, bahaye, air bukit turun laju....kayu2 dri bukit tu sume, bahye2...
So kitorg decide bergegas balik...na balik? balik la law bley, ujan lagi lebat ade lah...so tpakse la lepak dkat kdai dkat2 situ...lepak jew, xpesan ape...nsib bek xkene halau...yg penting kedai tu kedai....ehem2 sape ntah, hahax~~tggu pnye tggu ujan cam tu jgak...x SERIAT pown....motif < tulis capital sbb ade org xtau seriat tu ape...nak explain skit kat sini, seriat tu cam ujan dah reda la....
              Sambung blek cite...mcm2 bende blaku kat situ, sluar basah la, gelak2 la, kunci moto ilang la, trtinggal helmet la...ish, melalot lagi...so kitorg redah jew ujan tu...hurhhhhh...mggigil deyh, kmi da la xtahan sejuk mcm org len...huu...sejuk....n than, otw, enpon kmi msih brfungsi mcm bese, bley msj2 agy...dah sampai uma pown masih lagi bley msj....n than tetibe jew enpon tu xley na tekan ape2, check2 enpon dah berat ngan air, lupe nak ketuk2 ke ape ke bagi air kuar...
           Aduish, malang2....ade due tige kali jew okey, sempat gak bce mcj, tp ble nk rply jew, jd blek...so budak yg acap pandai nie wat pala off enset dgn harapan ble bukak okey blek...bukak2, mmg la okey, xkan xokey plak, hahahax~~hebat xkmi?...syg nye sempat rply 1 msj jew, pastu jadi blek...off lagi...jgn x off...enpon yg nie la yg kmi maksodkan tu, enpon yg bnyk private thing nie mesti la ade scurity paswrd bab xna sape bukak espcialy sms...hah, na tau ape jadik? bukak jew enpon kali kedua enpon still tkan ape pown x kuar, so! camne nak tekan pasword...jd.....terkubur la enpon kmi.......................


seja sesuke nak tukar aku/saya jadi kami...hehex~~

1 comments:

Shah said...

mujurlah enpon aku dah okey, huhux~~