Long Week :)

lol..it a long week for me..flash back again n again..it make me smile by myself..
hahax..giler kau...gelak guling2 pown ade..pelik pown ade..fuh..kehidupan    ^_^     

minggu aku bermula dgn kisah nie
name dye x sensor pown xpe sbb mmg ske tukar2 name, post nie pown dah dlte sbb dah kene maki [lagi skali] dgn aku...fuh..tak perlu kowt sampai mcm nie...myb korg x heran la sgt kan..bende biasa, or myb korg, waw..im hot..bla3..pergh, korg bygkan...aku ulang perbualan kami satu malam k 
aku: kau suke aku ke?
dye: kalau shahmin suke saya, sya suke la shahmin
aku: baguslah, aku tak suke kau, so jgn kacau aku lagi, penat aku cakap, jgn kacau aku tp kau x paham jugak...

okeyh...itu perbualan ktorg satu malam nie..can u imagine dah kene sound mcm nie bley nak buat post mcm dalam gambar yg aku tunjuk tu...nway kalau korg tnye nape aku hate dye...sini jawapannye >sini<

jadi lupekan kisah ini...buat pening kepala...


 hah..nie ape nie Huzaifah? gosip liar..wah..xyah jadi artis pown ade gosip liar kan...hahax..sumpah aku tak brape nak paham ayat ko n aku tatau sape yg ko maksodkan...jenoh aku dok pikir...sapekah
"Gadis Misteri"
 tu..ade sape2 tau..tlog inform kat aku k...aku btol2 bingung [bengong] xtau sape...
yg nie...sumpah aku tak gelak...pe kes nie brother...x suke la gado2...pasal group nak gadoh ke..buat group baru pown de jugak masalah..xpaham betul...


nie plak...dpat chat nie...sumpah aku terkejut..mcm kene panah elektrik..zzezzz...tp dlam mase same ade la gelak skit...lol...hahax...aku tatau nak cakap ape...errrr...hahax...k bye... assalamualaikum...thanks bace :)

4 comments:

the moral of this story, don't approve anybody that you don't know. buat penuh friend list je. hihik

haha , apa ni ? klakar :DD

huhux...btol tu linda

klakar kan @Mas Ira Syafila...huh