My 2010 Friends

Shah Space??? ape kejadah tu? ha...nie nak kasi tau korg, Shah Space nie blog aku iaitu Shahmin Bin nordin yag aku memanfaatkan ruang nie nak post ape yang aku rase aku nak post. Law sampai ade yg sakit aty, terasa, panas satu badan, bernanah mata tengok....korg nak complaint2 apsal...blog aku, suke aty aku larh...nak touching2 plak...pew2 pown lupekan pasal tu, kali nie nak story-mory pasal kengkawan lelaki 4scen1 taun 2010....hehex~~
 Hahahax....6 org jew...siut giler larh...nasib bek ade Soffi...die mmg kecoh skit, tp 2 yg wat klaz ktorg gempak, meriah jew ade die...Law kes cikgu mgajar die sembang dkat belakang, itu perkara biasa, ktorg yg lima org yg len pown slalu wat kerje terlarang tu, hehex~~Soffi nie, aku bukan nak cakap arh, tapi die nie mmg ar, aku x puas aty giler ar, geram bebenor aku dgn die, sakit aty tau x...bkan sakit aty pasal ape, juz jealous jew...hehex~~die nie pandai giler bab2 perkomputeran, pasal software, hardware sume die tau larh...bukan nak ajar aku, cisss...


Mamat nie...hahax~~Nazrin ni aku cam kat kening die, garang oww kening die, tapi x takot pown...:P die nie tercalon jugak dalam golongan yg aku geram...aku musykil giler arh, cam ne die leh idop dgan konsep belajar, belajar, main, belajar dan belajar... Pergghhhh, wei, x pecah ke pale tu blaje jew...hahax~~layanan die kat aku mmg bek sgt... tiap pagi kat skola law jumpa aku die mesti tnye, dah siap keje skola blom, dah buat blom...hohox~biadap giler larh, cam die xtau je yg aku x penah wat keje skolah, suke perli ngan nada sinis...pew2 pown, sampai sekarang aku masih tertanya2 nape dorg panggil die tobek...

Ikmal Hisyam...hahax~~ktorg panggil mat rempit, kaki rempit kewh?? entah larh....aku pown x sure... tapi yg pasti law bwak moto auto die, hurm...korg tau2 jew larh...bkan nak bleh pecut cam moto len... romantik jew bile die bawak moto tu...die nie kdg2 tu pendiam jew....tapi 2 pandangan org luar tntg die, tapi law dalam kelaz,  masyAllah,  sukar dibundung perangai die nie...kaki gelak jugak die nie...btw, die sorg yg bertanggungjawab n berdedikasi, law x, xkan leh terpilih jadi ketua kelas, pastu jadi jew pengawas sekolah, cam langkah kani kana plak, tros dapat pangkat tinggi tok taun depan. Encem kan die, sbb 2 ramai minat, tapi korg nak tau x sbb pew aku letak pic yg nie, sbb add org komen pic nie kat fb "nic pic, like chinese"...hahax~~pic nie mmg baguz pown, ko patut berterima kasih dkat software yg telah tukar wane kulit ko tu, hihix~~

Amirul Naim...bende pertama yang aku nak cakap, reason why aku letak pic yg menyenget nie...sbb sememangnya sejak azali dan sudah ditentukan yg Naim nie mmg senget...hahax~~slalu aku gadoh2 busuk ngan die...buww sana, buww sini...last2 habis berjangkit satu kelas...dlam klas tu skarg law nak cakap ape kene berhati-hati...sebab anda mungkin boleh di-buww bile2 mase, hahax~~anak tauke buah nie kaki pompuan, btol kew?? btol larh...nape? x caye...lantak kat korg larh nak caye kew x...tapi sygnya xpernah satu pun melekat lame...hahax~~salah gam tu...lain kali gune gam gajah...hehex~~die nie kdg2 blur ade jgak, tp tu larh yg slalu mghiburkan ktorg...tambahan, die nie mmg ske wat lawak...selalunye menjadi lawak die, tapi law aku mencelah skit kdg2 tu lawak die tros xjadi...hehex~~

Iwan...daya tarikan die kulit putih yg senang nak bertukar merah...cube wat die sengan or korg wat lawak tak ingat dekat die, comferm merah muke jadinye...die nie lahir kat Johor n syg sgt larh  ngan johor die...bak kate org terlalu obses ngan johor die...weyh...walaupun lahir kat johor hargai same Perak, tempat ko membesar, tempat ko jumpa si die...hahax~~si die?? *sape tu...korg tnye larh die sendiri, nanti korg ckap aku  pulak yg kasitau makwe die fari kat korg...ooopppsssss*, terlepas sudah...cam ne nak edit post erk...aku tak reti larh nak delete balik...**btw, to kak SYAFIQAH YUSOF, sory ciplak ayat kak pikah... hah, dok mgutuk die lupe nak ckap, aku ngan die kawan bek...hahax~~tu law berkawan, law ktorg tengah bermusuh ktorg due jadi jahat, hahahaxhahax......kawan jahat... bagi aku die nie ade package, dah larh muke cute(sygnye ade jerawat yg tumbuh tanpa kawalan, law xdew btol2 tomey), baik aty plak tu...sygnye sekali lagi die nie kuat touching...hehex...die kuat touching jgn ingat manje plak, bile die marah baru korg tau langit tu tinggi kew rendah....

4 comments:

sumarry ttg aku skit jer eh...

Shah said...

x leh bnyak2...nanti law tulis bnyak2 tercuit plak aty n perasaan korg ngan kata-kata aku...
aku publish dalam save mo0d...

ye arrr 2.....lwa gmbr yg kt atas 2..cm aku pernah tgok jerr

Shah said...

hehex~~