Posting atas posting

posting kali nie na cakap pasal posting yg aku telah posting kan dulu..yg pasal tudung tu...
motif nye xlain dan xbukan adlh sbb xde idea na post pasal ape...so ckap je la bnde yg same..bhahax~~
okeyh2, post ritu kan aku dpat mcm2 feedback arh...ade yg comment kat blog, shoutbox, email n also kat status aku kat fb...
okeyh..antara feedback yg terkasima adalah...(bukan ayat sebenar) dew, bhase ko kelam ar...speaking campor melayu...rojak buah ke ape...melayu-melayu je la..inggeris-inggeris je la...tok sah la na acap org putih sgat aih..ang tu org mlayu...
---------------err-------------
---------------rrm-------------
---------------mm-------------
---------------mm-------------
---------------mm-------------
---------------mm-------------
---------------mm-------------
errmmmm...
(*~*)
hurm...no komen...tgok je la vid dari idola aku nie~~especially tang penggunaan bahasa...



wokey~~next feedback: Maria Elena yg fofuler tu kewh....?
jawapan nye~~yelah sape lagi..
n bcoz aku ngek complain pasal dye ade org ckap kat aku:
dye mmg mcm tu la...gedik...xya la na complain sgt...

urm....skali lagi (?~?)
bluurrrr....
sape yg ta paham sape...aku ta paham maria elena ke ko yg ta paham posting aku??
wait...aku ckap pasal org yg komen budak pakai tudung (in this case maria elena) bukan baguz pown...
aku juz na ckap yg pakai tudung better bukan Maria Elena gedik ke pe~~
aku sumbat dye dalam posting pown coz ramai yg debush2 budak pakai tudung xbaguz...pretend dorg lebih baguz...so aku ambik dye pnye komen..bukan na komen dye...
aduh..aku pown da pening..tatau na xplain cam ne lagi da..

nway the most feedback yg aku ske....
soalan : orang pakai tudung nie comferm ke masuk syurga?
jawapan : tatau la..tp yg pasti tak pakai tudung masuk neraka!
so....thankz tu Azlin Yusof budak klaz aku yg kasi dialog yg aku ske sgt nie...btul x? btul kan ape dye ckap...

p/s: tensyen ar trial kedebush jatuh menjunam giler~~rase na bunuh je sape yg cipta exam....untunglha sapa dpat markah tinggi-2~~~ T_T

4 comments:

Just Me said...

mungkin pemahaman depa dapat skit kot kat skolah dlu, 2 y x phm apa y adk tls 2...

Shah said...

hahax~~rajin komen sini..bgoz...
hahax~~na komen sana pulak larh..

anitadiana said...

singgah dan kak ita dah follow...buat yg terbaik mungkin masa time peperiksaan nanti ok..biasa percubaan agak susah...

Shah said...

@anitadiana
trimas...inyaallah...mudah2 han