Rimas





rasa macam dah cukup bersabar....dalam masa sama aku rasa MENYESAL...menyesal kenal seorang hamba Allah nie...aku rase kalau korg dgr ape yg aku cite pown if u are a girl u would feel embarrassed bout it...aku tatau nak cakap macam mane tp ringkas boleh aku cakap...dye mcm x ade maruah...

143 for u....I HATE YOU
aku cite skit2 je lah...nak cite sume pown kang aku plak yg malunye...hahax~~

1.aku rase dye ske aku (aku tak reka cerita)...okey..aku bley trima nie, takan nak cakap syuh2 mcm halau kucing...but dye terlalu...dlam bahasa indon tu menyebelin...so nie reason y aku x trima dye
  • lol..sape ske jawab soalan berkali2..aku tatau kalau ade yg ske tp srius aku xske diajukan soalan sama yg aku dah jawab berkali2 oleh org yg same...
  • pastu plak bile aku hangin sikit menggungkit...Sial lah... aku tak suke org mggungkit bende yg xspatutnye like "brape aku hutang ko"... aiyo, ko igt aku laki jenis bagi bende nak blek ke...
  • lagi, time aku hangin lagi pergh, law btol ske kentot pown mesti cakap wangi tp bile aku baran je skit ngan pragai dye kutok2 aku..aiyo..ske ke law mcm tu?
  • lagi, point kedua ngan ketiga pown dah jelas, dye ske buat aku hangin ngan dye
  • yang terakhir i'm single but not available...harap maklum..hati aku dah mlekat bagai di-gam kan dgn gam gajah dkat ssorg (4 de person i mean it, please 4give me for my mistake, i love u)
jadi nie sdikit sbnyk sbb aku tak terima dye...

2. urm, ape prasaan korg bile kite wall to wall dkat fb dgan ssesorg yg bukan muhrim dgn kite, in my case seorang prempuan yg lebih tua dari aku...wow....aku respect dye sbb lbih tua drpd aku...
  • n...bley korg bygkan minah yg annoying td tetibe tulis dkat wall kakak td n serang bertalu2... srius aku masih tatau ape sbnrnye yg dye tulis tp yg aku tau dye mgaku aku pakwe dye (-..-') ?????
  • ha?? what...weyh...sng2 je mgaku kan..maruah aku ko gadai mrata mcm jual kuih kat tepi jalan je...aku tau aku layan text2, rojer2 kau sume tp ade aku cakap aku pakwe kau...siap cakap kakak td prampas la...
  • ko tau tak sbb kau buat mcm tu bile ade je fren aku ckap kene serang kat fb aku tros cuak tkot ko buat lagi...
  • bende nie pown jenoh dah lama baru aku tau...no wonder la masa ritu ade org tu sampai tarik2 muke dgn aku, marah kat aku....
  • kalau mcm nie pragai kau, kalau aku tros layan, mampoih, sampai tua x sape brani couple ngan aku =P hahax...membujang sampai ke tua
3.baru2 nie cik HS ade tnye kat fb aku...berbunyi mcm nie..shahmin, ex-hadik hangkat ko chat dgn aku la, tnye mcm2 pasal ko...pergghhhh...plez la wey jgn buat lagi..korg pown jgn la layan erk...block dye k
  • first, korg xkan paham dye cakap ape, dye slalu cakap merapu dan berbelit
  • kedua, nie bkan pertama kali..dulu syaf**** pown penah tnye aku pasal nie...
  • ketiga, kalau korg nak tau mase dye chat HS aku dah maki hamun dye ptg tu..aku cakap jgn kacau aku lagi..tp dye tak paham bahasa chat dgn kawan aku tnye mcm2...BABI
  • srius la weyh..rimas dowh..fb aku yg lame pown kalau korg tgok dye send msj mcm2 pown korg pening...jap mgata aku, jap mintak maap, jap kutok aku, jap tnye apsal marah...herrggghh
  • aku dah baran lama dan byk kali dah..tp dye xpernah nak faham..dye bley chat ngan kawan aku tnye 'nie kwan shahmin kan, knape shahmin marah erk'...ngek la...asal kawan aku dorg kene tau cite aku ke?..dari org tatau papa sampai la dorg tau...
4.seperkara lagi...korg rase kalau org dah x layan msj n x angkat call sbb ape..rase korg pown dpat tangkap ape maknenye..
  • tp dye nie masih tak paham2...dari gune nombor dye, abang dye sampai nombor bapak dye..tolong lah, tolong lah hentikan...
  • pastu siap gune nombor sendiri cakap 'nie kawan dye, knape marah kat dye...' ergh...perkara ko kne tau, kalau btol kawan ko, ko mmg seorg yg xberfikiran matang, xperlu kot nak libatkan kawan ape2 pown...kedua, aku tak pernah percaya yg msj aku tu kawan ko sbb x lojik henset ko ade dkat dye tgah malam buta...
  • lagi, aiyo...Ash****** ngan Na** slalu jd mangsa dye hanta msj tnye bende plek2...aku dah tatau nak cakap apa ngan dorg, aku plak rase malu ngan ape ko wat...
nie je lah yg aku nak share pown..cakap byk2 pown x gune...kalau dye bace pown bukan dye paham #$%^&#

    6 comments:

    yad'z said...

    aiyaaa.. kes berat nie.. rasa nya kamu kene face to face dengan dia n terangkan.. biar dia faham and tak terus mengharap..=)

    araDOT said...

    yes , face to face . terus terang . :)

    @yad'z: urh..dah face to face..tp lagi masalah ade la..gadoh dush2..hmm...

    @araDOT: hah..dah cube...tp dye jenis tak paham bahasa..xgune pown bsemuka...hampeh..

    Hewwheww marah benorr nmpknye, sabar okay. tenang tenang. :)

    sabar je lah . kadang-kadang dlm dunia nie kte akn jmpe mnsia yg pelik-pelik .

    sy pOn pnh kne mcm neyh . hahahaha. mmg kes berat .