Almost Wordless Wednesday

Assalamualaikum...

STPM - #system is temporarily down#


MATRIK-Kursus/Aliran Perakaunan paling murah yuran...

#hina sgt ke PERAKAUNAN nie...k fine#

25 comments:

Cik Nanard said...

ehh , alo ada sijil akaun , gaji mahal ou ~ HAHA

u're going to be my super junior...hahaha ~teringat zaman matrik...

@Cik Nanard kan...tu plek tu..apsal yuran dye murah dri yg lain..

@Nadroul Afidi super junior?? mcm kpop tu erk??? hahax

@shahmin: hahaha bole laaa... penat jalan duk matrik tuh..lagi2 hostel anda..nuuuuun di atas bukit sana...haha

apa2 pun sis doa adik sukses lam apa jua yg adik pilih okeh.chill

@Nadroul afidi ha? yeke? wah3...bertambah kurus la nnti jawap je..hee~~

@Kak Eyfa amin..thanks kak eyfa

Sis AI said...

Hina? Apa yg hinanya? Alhamdulillah, ok la tu! Setahun pulak tu! Ni msti brader tinggi result ni kan? Usaha bro! Mudah2han brjaya.

P/S: Org yg taknak study lngsung lg hina drpada akaun, hahaha!

Si Jagung said...

tahniahh..blaja rajin2..=)

cendol said...

ape pulakkk hina nye !! tak hina ah..biar je la murah lagi bagus !!
u goin ? smoga suksess !

tahniah bro

thniahh yee :)

nadiahzanf said...

tahniah shamin good luck taw bkn yuran dia murah sbb akaun tu hina tp ta ramai yg boley bwk akaun... tu sbb..ta sume boley buat apapub chaitokk okayy

@Sis Al hahax..btol tu..btol tu... err..xde la..result biasa2 ja...

@SJ trimas..wokayh :)

@Cendol yah..murah lagi jimat...tatau lagi..myb tggu ipta dlu kot

@gnesop poseng thanks bro

@Detective Fiqa trimas ye...

@nadiahzanf: trimas...wokayh2.. =)

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

salam.. i think better you just follow ur heart.. sbb matrik pom okay b'cause most of my friends yang amik matrik acc dlu ckp senang nk score.. if u amik matrik lagi cpt nk further dgree..acc masa mtrik xsusah sbb dia akan blaja the same thing masa u blja time sekolah..so it's lagi better than amik dip..juz ignore what people said as long as you think ur decision is better for ur future
that juz my opinion.. tq =)

farah jamil said...

Teruskan mengikut hati dik. Masa depan adik sendiri. Jangan ikut cakap orang lain, bukan mereka yang jalani future adik tu. Even, akaun ramai perlekahkan tapi nak cari job actually a bit easy. Ini pengalaman..kawan-kawan dari bidang akaun semua dah dapat kerja..

apa pulak hina . sa pun ambl prakaunan kat mtrik last year (KML) , bru je hbis thun ni. Insyaallah klu stdy btl2 bole dpt pointer yg bgus sbb kat mtrik kita kna push utk study , klu kat u ikut suka hati je. Lgpun lcturer sa bgtau hritu , klu da keja jdi akauntan kat company swasta , gaji kita boleh jdi lbih tinggi dri gaji doctor n engineer tau :)

waalaikumusalam..
1)trimas sudi follow
2)owh...tq 4 de xplaination/opinion... bru pham skit
3)yah..go go go akaun..hehex
4)yeke...wah..byk la duit kita nnti :)